-->

Nav weergave zoeken

Navigatie

Zoeken

Voor het 9e jaar op rij organiseren we het populaire eindeseizoenstoernooi. Zoals elk jaar ook nu weer volgens het Baker Format. Leuke prijzen voor de top 10, en prijsjes tijdens de games.
De organisatie verwacht net zoals de afgelopen jaren een “uitverkocht huis”.
Een mooie seizoens afsluiting!

Datum: Woensdag 12 juni.
Aanvang: 19:00 uur (graag 30 minuten voor aanvang aanwezig).
Deelname: Open voor Alle EBV leden (Dubbel door spelers zelf samen te stellen). Introducees zijn welkom.
Speelwijze: 6 games volgens het Baker-Format system. De 2 spelers van een dubbel gooien gezamenlijk een game. Speler 1 gooit het 1, 3, 5, 7 en 9e frame. Speler 2 gooit de 2, 4, 6, 8 en 10e frame. Ook de eventuele nabeurten worden door speler 2 gespeeld.
Er wordt gespeeld met 2 dubbels per baan
Handicap: Handicap 80% van 210. De handicap per dubbel wordt bepaald over het rekenkundig gemiddelde van beide spelers. Gemiddelde volgens de bowlingpas. Introducees zonder bowlingpas spelen met een handicap van 75. Verzoek om je pas gemiddelde op het inschrijfformulier te vermelden. Introducees kunnen vermelden introducé.
Ex-Aequo: Bij het gelijk eindigen van meerdere dubbels, zal de dubbel met de hoogste scratch score voorrang krijgen.
Prijzen: Prijzen voor plaats 1 t/m 10. Ook tijdens de series verschillende prijzen. Geklasseerd op dubbel totaal inclusief handicap over de 6 gespeelde games.
Inschrijfgeld: € 24,00 per dubbel
Inschrijven: Op formulier op EBV meddelingenbord of via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  Aloys Doomernik

Aanvullende gegevens