-->

Nav weergave zoeken

Navigatie

Zoeken

Beste EBV leden en bezoekers van onze site,

Zoals ieder jaar doet de EBV ook nu weer mee met de Grote Clubactie. Onze jeugd leden gaan weer loten verkopen waarmee u direct de EBV steunt. Van ieder verkocht lot a €3 gaat €2,40 direct naar de EBV.
Wilt u ook de EBV en onze jeugdleden steunen koop dan nu uw loten. U kunt bij onze jeugdleden een papieren lot kopen (vanaf 9 september), maar vanaf dit jaar kan dit ook digitaal via de link.
U vult hier uw gegevens in en indien mogelijk ook de naam van het jeugdlid. Door het invullen van de naam weten wij welk jeugdlid de online loten verkocht heeft. Wij organiseren namelijk een verkoop wedstrijd waarmee het jeugdlid dat de meeste loten verkocht heeft een attentie kan verdienen. Daarnaast kunnen ze prijzen winnen die door de Grote Clubactie zelf beschikbaar gesteld zijn. Mocht u onze jeugdleden mislopen, dan kunt u natuurlijk ook via dezelfde link zelf uw loten bestellen. Online bestellen kan vanaf 10 september to 8 december. De trekking vindt plaats op 9 december.

Namens de EBV en haar jeugdleden alvast hartelijk dank voor uw steun en we hopen dat u zelf ook een leuke prijs wint met de gekochte loten.

336x280 300dpi

728x90 300dpi

Aanvullende gegevens